Voordelen van nieuwbouw

Impressie/ /

 

De voordelen van een nieuwbouwwoning

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Dan is het nu de tijd om te kiezen voor Park Zuidereng. Hier koopt u namelijk een zeer duurzame woning met lage energielasten én u heeft de komende jaren geen zorgen over het onderhoud. Maar er zijn nog meer goede redenen…

 

 

De volgende stap in uw wooncarrière

 

Heeft u een eigen woning, dan zult u bij verkoop kunnen rekenen op een aanzienlijke overwaarde. Investeer die in uw nieuwe woning en uw maandlasten zullen naar beneden gaan. Voor hetzelfde geld koopt u nu een woning die groter, comfortabeler en energiezuiniger is dan waarin u nu woont.

 

Geen Kosten Koper

De kosten van de overdracht (kadaster- en notariskosten) zijn in de verkoopprijs inbegrepen. Daardoor is een nieuwbouwwoning vrij op naam (V.O.N.). Dat scheelt 5 à 8% van de koopsom ten opzichte van een bestaande woning, waar de kosten voor de koper zijn en deze later boven op de verkoopprijs moeten worden betaald.

 

Energiezuinig

Uw woning of appartement in Park Zuidereng is voorzien van de laatste technologische hoogstandjes op het gebied duurzaamheid en energieverbruik. Van warmtepomp tot zonnepanelen. En dat betekent ook een lagere energierekening. Wel zo prettig in deze onzekere tijden.

 

Onderhoudsvriendelijk

De woningen en appartementen in Park Zuidereng zijn gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen. De eerste jaren hoeft u zich daardoor geen zorgen te maken over bijkomende onderhoudskosten. Dit draagt bij tot een stuk extra financiële zekerheid. Dus minder lasten en meer comfort.

 

Meerwerkmogelijkheden

Uw nieuwbouwwoning of -appartement biedt een scala aan meerwerkmogelijkheden. Bij de oplevering is uw woning of appartement al helemaal aan uw wensen aangepast en dus helemaal op maat!

 

Financiering

 

In de huidige markt zijn veel banken en andere hypotheekverstrekkers voorzichtig met het verstrekken van een lening. Omdat zij weten dat nieuwbouw sneller in waarde stijgt ten opzichte van bestaande bouw, is het vaak eenvoudiger om een goede hypotheek tegen een lage rente te krijgen. En omdat uw woning extra energiezuinig is, kunt u in veel gevallen hypotheekrentekorting krijgen.

 

 

HET PLAN
Park Zuidereng

 

Wilt u wonen op deze unieke locatie? Meld u aan en blijf op de hoogte!
 

Meld u aan