Duurzaamheid

Sfeer /

 

Duurzaam en energiezuinig wonen in Park Zuidereng

 

In Park Zuidereng woont u in een energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige woning waarbij veel aandacht is voor duurzaamheid, lage onderhoudskosten en de toepassing van slimme energieoplossingen. Zo zuinig en comfortabel woonde u nog nooit. 

 

Duurzaamheid Bennekom

Sfeer beeld

Duurzaamheid Bennekom

Duurzaamheid Bennekom

 

 

Verwarming en elektriciteit

De woningen worden gasloos opgeleverd. Een warmtepomp verzorgt de vloerverwarming die u in elke kamer afzonderlijk kunt regelen. Ook zorgt de pomp voor koeling in de zomer. Zo kunt u 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk comfortabel binnenklimaat. Daarnaast heeft iedere woning zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit in huis. Daarbij zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ glas.
 

Onderhoudsarm

Kiezen voor nieuwbouw heeft tal van voordelen. Naast veel wooncomfort en lage energielasten zorgen de toegepaste hoogwaardige bouwmaterialen ervoor dat uw woning maar weinig onderhoud behoeft.
 

Lage energierekening

Een duurzame woning is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kunt u flink besparen op uw energierekening. En dat is zeker in deze tijd van oplopende energielasten een prettig idee. 

 

 

 

HET PLAN
Park Zuidereng

 

Wilt u wonen op deze unieke locatie? Meld u aan en blijf op de hoogte!
 

Meld u aan

Impressie

 

Impressie

 

Impressie