Het plan

Impressie/ /
15 WONINGEN

 

Een doordacht en duurzaam plan in het groen aan de rand van bennekom 

 

Park Zuidereng wordt weer de groene en lommerrijke oase die het ooit was. De oorspronkelijke villa wordt verbouwd en uitgebreid tot een gebouw met 5 luxueuze appartementen. Daarnaast worden er in het park twee nieuwe bouwvolumes toegevoegd, waarvan één volume met 5 boswoningen aan de oostzijde van het perceel en een volume met 5 appartementen aan de zuidzijde, achter villa Zuidereng. Onder de geschakelde boswoningen wordt een parkeerkelder gebouwd. 

 

 

 

 

Moderne appartementen

MODERNE
APPARTEMENTEN 

Tijdloos modern, dát is het nieuw te bouwen appartementencomplex op Park Zuidereng zeker. Het gebouw telt vier zeer luxueuze appartementen plus een geweldig penthouse. Het kleinschalige complex bevindt zich aan de zuidzijde van Park Zuidereng.

Bekijk de appartementen

=>
Historische Villa-appartementen

HISTORISCHE VILLA APPARTEMENTEN

De historische villa op Park Zuidereng wordt in oude luister hersteld en verfraaid met moderne, abstracte en verfijnde toevoegingen van staal en glas. Zo wordt de villa weer de blikvanger op het landgoed omring door het groen van de parkachtige tuin.

Bekijk de appartementen

Boswoningen

BOSWONINGEN
 

De boswoningen zijn al helemaal voorbereid op een leven lang onbezorgd en comfortabel wonen. Wilt u graag geheel gelijkvloers wonen, dan is het mogelijk om in deze ruime woningen ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond te situeren.

Bekijk de woningen"Rust, ruimte en heel veel groen.
Wat een heerlijke plek om te wonen,
te ontmoeten en te beleven." 

Sfeer beeld

Sfeer beeld

Sfeer beeld

Sfeer beeld

 

HET PLAN
HET PLAN
Situatietekening
Park Zuidereng

 

Wilt u wonen op deze unieke locatie? Meld u aan en blijf op de hoogte!
 

Meld u aan

Impressie

 

Impressie

 

Impressie