De locatie

Sfeer/ /

"In Bennekom gaat het leven nog heerlijk rustig zijn gang.
Weg van alle drukte en hectiek."

Locatie

EEN GEZELLIGE EN SFEERVOLLE DORPSKERN
Bennekom is een heerlijk rustige plek om te wonen. Het dorp wordt omringd door bossen en heeft een levendig dorpshart in een prachtige groene omgeving. In het sfeervolle centrum vindt u leuke familiebedrijven van soms al meer dan een eeuw oud, grote en kleine speciaalzaken en landelijke ketens. Ook de inwendige mens laat zich goed verwennen. Van koffiehuis tot bistro en van Italiaan tot eetcafé. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er verschillende supermarkten. Eigenlijk hoeft u Bennenkom niet meer uit.

Locatie

 

DE NATUUR OVERAL OM U HEEN

Bennekom ligt aan de uitlopers van de Hoge Veluwe. In de direct omgeving van Park Zuidereng kunt u eindeloos wandelen en fietsen door bossen, langs weidevelden en over de uitgestrekte Bennekomse heide. De Ginkelse Hei, bekend van operatie Market Garden, ligt op slechts 3 kilometer afstand en het Hoekelumse bos is een heerlijke plek voor een middagje ontspannen en ontdekken. Bezoek ook zeker de Celtic Fields. Dit zijn overblijfselen van oude agrarische activiteiten. Ook ligt er een grafheuvel uit hetzelfde tijdperk als de Celtic Fields.

Locatie

CENTRAAL GELEGEN, GOED BEREIKBAAR 

Bennekom ligt zeer centraal in Nederland en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Het dorp ligt op fiets- afstand van Ede met z’n vele sportieve en culturele voorzieningen en een eigen NS Station. Ook in universiteitsstad Wageningen, waar het voorzieningen- niveau hoog is, bent u zo. Met het OV kunt u vanuit Bennekom alle kanten op en met de auto zit u met enkele minuten op de grote uitvalswegen richting A12 en A50. U bent binnen een half uur in steden als Arnhem of Veenendaal. Deze centrale ligging maakt Bennekom zo’n fijne woonstad. 

 

HET PLAN
Park Zuidereng

 

Wilt u wonen op deze unieke locatie? Meld u aan en blijf op de hoogte!
 

Meld u aan